Стоп-кадр з кліпу Олі Полякової 

Українська співачка Оля Полякова презентувала новий кліп на пісню "Щоб не плакати, я сміюсь". У новій відеороботі артистка здивувала шістьма неочікуваними образами. Найбільше вразив глядачів образ британського співака Фредді Мерк'юрі з кліпів на відомі композиції "І want to break free" та "Show must go on".

До речі, режисеркою відеороботи стала Соня Плакидюк, яка про всі образи розповіла так: 

"Як людина, яка працює у шоу-бізнесі, я дуже добре знаю, що нікому нецікаво, як погано в тебе на душі. Ти маєш дарувати радість, втіху, красу і гарний настрій, бо це твоя робота і твоє покликання. Кожен образ у кліпі має свою невипадкову функцію у цій розповіді. Так, наприклад, покинута  наречена в сльозах - як фігурка молодої з весільного торту, що так і не стався. Чи розкута байкерша, яка хоче отримувати щастя і драйв від життя і не відчувати постійної провини за ці бажання або дещо гротескний збірний образ артиста на прес-конференції, який не боїться маніфестувати свої різні емоції".

Оля Полякова також вже встигла прокоментувати свій кліп та слова пісні. 

"Сьогодні такий час, коли обов'язково треба жити і щоб не плакати - сміятися. Це і є мій девіз. Я думаю, що сьогодні багато людей так живуть, особливо артисти. Нам сьогодні що потрібно робити? Підіймати дух, підіймати настрій, дарувати щастя, Це наша місія", - розповіла вона в програмі "Сніданок з 1+1".

Реакція шанувальників

Прихильники Полякової одразу почали коментувати нову відеороботу співачки та писати свої слова захоплення.

  • "Це шедеврально та феєрично. Найбільше сподобався образ Фредді"
  • "Образи в кліпі просто неймовірні"
  • "Олю, дякую! Пісня кайф, лікує...Образи розкішні, боремося далі"
  • "Як я сумував за цим. Дуже радий, що Ви продовжуєте жити і бути собою".

Нагадаємо, нещодавно гурт The HARDKISS презентував новий кліп "Тільки там". 

Вас також можуть зацікавити новини: