Остапчук розповів про свою нову обраницю \ instagram.com/vova_ostapchuk

Український ведучий Володимир Остапчук з недавніх пір перестав приховувати свою нову обраницю, нотаріуса Христину Горняк.

Читайте також"Повний спектр емоцій": телеведучий Володимир Остапчук розповів про відпочинок у Куршавелі

Тепер пара активно ділиться з шанувальниками будь-якою інформацією, яка може їх цікавити. А тепер Остапчук серйозно заінтригував шанувальників новиною. Зокрема, в сторіс свого Instagram шоумен натякнув, що зробив пропозицію коханій. Остапчук розмістив короткий ролик, в якому Христина постає в красивій білосніжній сукні. Володимир співає Марш Мендельсона і питає у обраниці: "Що, правда? Так? А що ти сказала". У свою чергу Горняк демонструє на камеру обручку.

Відео дня

Чи насправді Володимир запропонував Христині стати його дружиною, чи це черговий жарт шоумена, поки не ясно. Крім того, шанувальники підозрюють, що лук Горняк – не більше, ніж образ для нової фотосесії.

Володимир Остапчук та Олена Войченко офіційно розлучилися в березні. Екс-подружжя було разом 12 років. У них є двоє дітей – дворічний син Еван і семирічна донька Емілія.

У лютому цього року почали ходити чутки, що Остапчук закрутив роман з нотаріусом на ім'я Христина Горняк, а познайомилися вони ще в 2019 році на весіллі подруги Христини, де Остапчук був ведучим.

Нарешті, днями Володимир вирішив, що більше немає сенсу приховувати стосунки і офіційно розповів, що його новою дівчиною є Христина Горняк.