У Зеленського розказали про візит до АП ще до виборчої кампанії / фото УНІАН

Володимир Зеленський разом зі своїм бізнес-партнером і кращим другом Сергієм Шефіром наприкінці 2018 року зустрічалися з президентом Петром Порошенком. Вони вирішили поїхати в Адміністрацію президента через загрозу зриву зйомок концерту «Кварталу 95» — команді погрожували, що для них закритий палац «Україна».

Про це Сергій Шефір розповів у інтерв’ю theБабелю.

Читайте такожПарубій і Зеленський зустрінуться з лідерами фракцій - нардеп

Відео дня

«Ми приїхали [в АП], пройшли тими жахливими коридорами, залишили телефони, годинники. Ми просто поговорили на різні теми: як справи, як живете, що у вас за проблема? Сказали, що ось така проблема. Він відповів, що це не проблема, це дісконект якийсь», — розповів бізнес-партнер Зеленського.

Під час зустрічі Порошенко не оминув і тему тоді ще майбутніх виборів президента, у яких, як очікувалося, міг взяти участь Володимир Зеленський.

«Були питання: “Які плани на життя? Я чув, ти думаєш іти? Мені здається, що тобі це не потрібно. Маленькі зарплати, часу немає, сім'ї не бачиш, ти ж популярний, тебе перестануть любити, усі будуть ненавидіти, ти втратиш рейтинги, навіщо воно тобі треба?” Володимир сказав: “Я думаю, але не знаю поки”. Порошенко сказав: “Ти мене почув, отже подумай”. По-моєму, він говорив, що те ж саме Славі [Вакарчуку] сказав», — зазначив Шефір.