Петро Порошенко / REUTERS

Президент України Петро Порошенко засудив теракт у Стамбулі, який стався в одному з нічних клубів міста у новорічну ніч.

«В Україні шоковані звісткою про жахливий терористичний акт, підступно скоєний у новорічну ніч у Стамбулі, який спричинив десятки людських жертв. Ми поділяємо скорботу турецького народу. Сумуємо разом з тими, хто втратив рідних та близьких», - йдеться у тексті співчуття, направленому президенту Туреччини Реджепу Тайїпу Ердогану.

«Від імені народу України та від мене особисто прошу передати глибокі співчуття і слова підтримки родинам загиблих і побажання найскорішого одужання усім пораненим», - зазначив Порошенко.

Відео дня

Про це глава держави написав на своїй сторінці в Тwitter.

"Рішуче засуджую жорстокий теракт у Стамбулі в новорічну ніч. Мої думки з сім'ями жертв. Тероризм має бути зупинено", - написав він.

Також свою солідарність з турецьким народом у боротьбі з терором висловив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін.

"Жахлива звістка зі Стамбула. Терористична атака в нічному клубі забрала життя десятків людей. Солідарні з турецькими друзями у боротьбі з терором", - написав він.

Читайте такожПрезидент Туреччини назвав теракт у Стамбулі "спробою посіяти хаос у країні"