Ілюстрація УНІАН

На Столипінському форумі розвитку Росії громадянам представили макет камери СІЗО.

Про це повідомляє «РИА Новости».

Читайте такожУ РФ відправлений під домашній арешт чоловік пропив свій електронний браслет (фото)

Відео дня

Макет являє собою дві стіни камери, пофарбовані в білий і зелений кольори. Також в «камері» розташоване двоярусне ліжко і натягнута білизняна мотузка, на якій сушиться тільник, майка і шкарпетки. На стіні напис: «Дали тебе пять — тебя дождется только мать».

Варто відзначити, що Столипінський форум - це міжнародний майданчик, який об'єднує російських і закордонних експертів, керівників і екс‑керівників органів державної влади та інститутів розвитку, представників бізнес-спільноти та засобів масової інформації.

Як повідомляв УНІАН, Володимир Цепов'яз, засуджений з банди "цапко" - однієї з найкривавіших в історії Росії, опинився в центрі великого скандалу. Він відбуває майже 20-річний термін в амурській колонії суворого режиму, але, як з'ясувалося, без особливих труднощів. У ЗМІ потрапили фото, на яких Цепов'яз в арештантській робі позує біля столу з делікатесами. У кадр потрапили морепродукти - червона ікра і краби - з соєвим соусом, а також шашлик. Як з'ясувалося, журналістам надала ці знімки колишня дружина Цепов'яза Наталія Стришня.