За кадром залишилася колекція дорогих картин і антикварні меблі / скріншот з відео

В мережі з'явилося відео з арештованого палацу колишнього міністра фінансів Московської області Олексія Кузнєцова, обвинуваченого в розкраданні 11 мільярдів рублів.

Читайте такожУ Росії у глави "Газпрому" знайшли квартиру у 1,4 тисячі квадратних метрів за мільярд рублів

Відповідне відео опубліковано в середу, 14 серпня, у телеграм-каналі «Прес-хата».

Відео дня

На відео потрапила розкішна вітальня в чотириповерховому «Версальському замку» чиновника на Рубльовці і прикрашена мозаїкою ванна кімната в семикімнатній квартирі в центрі Москви.

«За кадром залишилася колекція дорогих картин і антикварні меблі. Майно арештовано і, ймовірно, піде з молотка після вироку», - зазначається у підписі до відео.

Кузнєцов займав пост міністра фінансів Підмосков'я з 2000-го по 2008 рік. Після порушення стосовно нього кримінальної справи у 2008 році він покинув Росію. Його затримали в липні 2013 року в одному з готелів Парижа і 3 січня 2019 року екстрадували в Росію.

Як повідомляв УНІАН, у начальника банківського відділу Управління «К» ФСБ Росії полковника Кирила Черкаліна в ході обшуків на трьох квартирах була виявлена і вилучена сума, еквівалентна 12 мільярдам рублів. Ця сума на три мільярди більше, ніж попередній «рекорд» у справах про хабарництво - знайдені у екс-полковника МВС Дмитра Захарченко.