В Омську на дітей обвалилась стеля, постраждала школярка / om1.ru

В гімназії російського міста Омськ на дітей обвалилася частина стелі. Одна школярка отримала серйозні травми.

Читайте такожВ Омську дівчинку ледь не прибив банер фестивалю здорового способу життя

Як повідомляє Om1.ru, інцидент стався на перерві між уроками. Діти якраз йшли до їдальні на першому поверсі. За словами свідків події, на голову учениці десятого класу впали важкі фрагменти будматеріалів.

Відео дня

«Лікарі швидкої допомоги діагностували у школярки черепно-мозкову травму. Крім цього, в очі дівчинки потрапило вапно. Зараз рух в коридорі, де обвалилася стеля, тимчасово перекрито. На місці вже працює комісія з департаменту освіти, вирішується питання про припинення занять», – повідомили в групі гімназії в соцмережі «ВКонтакте».

Зазначається, що напередодні нового навчального року будівлю гімназії відремонтували. За інформацією місцевого сайту NGS55, цього року провели ремонт зони рекреації та сходових маршів, встановили підвісну стелю, постелили кахельну плитку. Ремонт обійшовся на суму 1,7 млн рублів. Там, де сталася пригода, роботи не проводилися — на цій ділянці змонтували підвісну стелю.

При цьому, подібне в навчальному закладі вже траплялося – у вересні минулого року на школярів також впала штукатурка. Прокуратура організувала в гімназії перевірку.

Раніше в російському селі "довгоочікуваний" міст звалився відразу після відкриття.