В одного з чоловіків діагностували перелом тазової кістки, хребта, руки та пальця, в іншого – перелом правої ноги й струс мозку / Скріншот

У Московській області два узбецьких реставратори стрибнули у вікно з другого поверху, рятуючись від поліцейських, які їх били.

Про це повідомляє Озодлик.

Чоловіків ушпиталили у відділення реанімації з важкими травмами.

Відео дня

Читайте такожУ Росії дівчина з помсти вбила 6-місячного брата свого екс-хлопця

Видання зазначає, що у день інциденту невідомі у цивільній формі ввірвалися в орендовану іноземцями квартиру і почали вимагати гроші, погрожуючи пістолетом. Чоловікам росіяни представилися «співробітниками відділу кримінального розшуку».

У той час, як нападники били одного з мешканців квартири, двоє інших стрибнули у вікно з 2 поверху. Знущалися з потерпілих кілька годин.

Травмованих узбеків на землі помітили таджицькі мігранти, вони й викликали медиків.

Поліцейські втекли з місця події, але з’явилися наступного дня у лікарні, вимагаючи не розповідати про подію. Однак у злочину є свідки.

В одного з чоловіків діагностували перелом тазової кістки, хребта, руки та пальця, в іншого – перелом правої ноги й струс мозку.

Водночас московська правозахисниця Валентина Чупик вважає, що на сьогодні узбеки перебувають у серйозній небезпеці, оскільки їх можуть звинуватити у «торгівлі наркотиками» чи інших злочинах.

За інформацією видання, громадяни Узбекистану є висококваліфікованими реставраторами, які приїхали в Росію за запрошенням Московського політтехнологічного музею.

Як повідомляв УНІАН, за підозрою у вбивстві малолітньої затриманий 42-річний житель російського Барнаула.