Син полковника Володимир Васильєв відмовився здати зрізи нігтів і волосся для експертизи ДНК / кадр: ОТВ

Сина полковника Росгвардії Володимира Васильєва, обвинуваченого в автомобільній аварії з двома загиблими на перехресті в Єкатеринбурзі, запідозрили у фальсифікації аналізів.

Про це в понеділок, 28 жовтня, повідомляє Ura.ru.

Читайте такожУ Росії копи штурмом взяли авто нетверезої жінки з дітьми в салоні (відео)

Відео дня

За словами слідчого комітету Росії Олексія Кондіна, Васильєв відмовився здати зрізи нігтів і волосся для експертизи ДНК. А за підсумками аналізу сечі було встановлено, що вона не належить обвинуваченому. Це може стати приводом сумніватися в результатах попередніх експертиз, які не виявили у Васильєва алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Смертельна аварія в Єкатеринбурзі сталася 4 серпня. В результаті зіткнення декількох машин загинули дві людини. На відеозаписі видно, що Васильєв був у неадекватному стані.

Відомо, що ніч напередодні ДТП молодий чоловік провів в компанії, а в його квартирі знайшли порожні пляшки і різні таблетки. Крім того, машину, на якій він потрапив в ДТП, Васильєв викрав у одного з друзів, з яким випивав в ту ніч.

Як повідомляв УНІАН, в Ангарську Іркутської області водій іномарки збив пенсіонерку, висадив пасажира і переїхав жінку знову.