Росіянин регулярно лупцював подругу, поки не вбив / фото: stolica-s.su

У російському місті Калуга 41-річний місцевий житель заради самоствердження забив до смерті свою дівчину, коли вони випивали в гостях у друзів.

Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету по Калузькій області.

Читайте також"Нехристи!" У Москві учителька влаштувала дітям рознос "по-православному" (відео)

Відео дня

Зазначається, що інцидент стався в грудні. Жінка регулярно зазнавала фізичного насильства з боку співмешканця, а друзі не звернули уваги на побої, оскільки вважали їх нормою у стосунках пари.

Через кілька днів жінка померла. Як встановила експертиза, причиною смерті стали "систематичні удари по життєво важливих органах голови і тулуба".

Чоловік спробував сховатися, але його затримали.

На допиті затриманий заявив, що бив дівчину "для самоствердження перед загальними знайомими" і "на ґрунті ревнощів та під впливом алкоголю".

СК порушив кримінальну справу за ч. 4 ст. 111 Кримінального кодексу Росії ("Заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть потерпілого").

Крім того, нападника також звинуватили в крадіжці 4 тисяч рублів з банківської карти, яку зронив перехожий. На ці гроші чоловік з приятелем кілька днів купували алкоголь і продукти. Проти чоловіків також порушили справу про шахрайство з використанням банківських карток.

Як повідомляв УНІАН, у Краснодарському краї Російської Федерації затримали чоловіка, який вбив жінку з тещею і напав з ножем на дворічну дочку.