REUTERS

22-річна уродженка російського Грозного Амінат Лорсанова заявила у Слідчий комітет РФ на своїх батьків, їхнього знайомого і лікарів.

Про це повідомляє російська ЛГБТ-мережа.

Читайте такожПутін підписав закон про окремі камери в СІЗО для вагітних і жінок з дітьми

Відео дня

За словами дівчини, у 2018 році вона провела 25 днів у клініці межового стану імені Боєва і чотири місяці – у психоневрологічному диспансері у Грозному. Знайомий її батька кілька разів бив її палицею й одночасно читав Коран, аби «вигнати з неї джина».

«Він бив мене палицею у сонячне сплетіння, задрав на мені футболку. І пальцями тиснув туди, спускаючись нижче, спустивши також спідницю до стегон, і там натискав пальцями. Все це відбувалося під крики від пекельного болю і його молитовні крики у моєї праве вухо. Мати з батьком спокійно спостерігали за процесом», – сказала вона.

Дівчина розповіла, що її батько щонайменше 6 разів насильно вколював їй транквілізатори. Він надягав на неї кайданки й зв’язував ноги, а рот заклеював скотчем.

У квітні 2019-го дівчина покинула Росію.

Як повідомляв УНІАН, в Росії Служба переливання крові Самарської області встановила довічну заборону на донорство для гомосексуалів, «наркоманів» та «повій». Їх віднесли до групи ризику поряд з людьми з ВІЛ-інфекцією.