Брудні погрози американської військовщини відібрати мізерні пенсійні накопичення, автомобільний причіп "Скіф" і візу у президента Росії Володимира Володимировича Путіна при спробі опору проклятій Орді українських загарбників не здатні викликати нічого, крім жаху та огиди. Однак сам Володимир Володимирович Путін лише сміється у відповідь, і зовсім не тому, що в нього старече недоумство і відвага, а втім, і тому теж.

...відбирати у старого овоча останні радощі життя негуманно і загрожує ядерною катастрофою

1. Той факт, що Володимир Володимирович Путін - старенький і несповна розуму, цілком може стати першим з десяти способів хитрого обходу персональних санкцій США. Всі знають, що насправді президент РФ, звичайно ж, молодий, здоровий і дуже сильний в дитячому ліжку, проте з початку цього року з ним почало коїтися нібито недобре. Так, на Різдво Путіна Путін вперше за всю історію світового путініанства не зумів дійти до церкви та був змушений самотньо стирчати зі свічкою просто в себе в бункері, погойдуючись під вентилятором так сильно, що прес-секретарю Пєскову довелося випустити з цього приводу окреме спростування. Веселі історії з вимовою імені братнього президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва, якого Володимир Володимирович спочатку назвав Кемелем, а потім і зовсім Касам-Жем Кемельїчем, породили чутки, що Путін зовсім поганий, але насправді він, звичайно ж, хороший, адже всі ці хитрі прийомчики допоможуть йому переконати Америку, що він старий овоч, а відбирати у старого овоча останні радощі життя негуманно і загрожує ядерною катастрофою.

Відео дня

2. Путін звільняв Європу від коричневої чуми. Доказом цьому може послужити шокуюча історія Юрія Гагаріна. Як розповідає російська преса, одного разу маленький Юрій Гагарін потрапив на окуповану фашистами територію і побачив, що хтивий нацист Альберт знову підманює молодшого брата Юрія Гагаріна шматочком цукру, щоб поглумитися з нього. Той з радістю йшов на контакт. Але Юрію Гагаріну теж хотілося цукру! Ні секунди не вагаючись, хлопчик-космонавт кинувся на нациста і вдарив його між ніг, але все це були квіточки в порівнянні з подвигом Володимира Володимировича Путіна. У той час Володимир Володимирович Путін ще обережно пищав у яйцях Володимира Спиридоновича Путіна, але коли Володимир Спиридонович потрапив у німецьке оточення, Володимир Володимирович вискочив зі свого укриття і надавав між ніг їм усім! Так потихеньку і дійшов до Берліна. Так він, якщо знадобиться, дійде і до Вашингтона.

У Путіна немає яєць

3. У Путіна немає яєць. Враховуючи вищевикладене, це, напевно, не дивно, але американці, наприклад, були досі абсолютно не в курсі, а дурний польський нацист Сікорський з властивим йому антигуманізмом навіть пригрозив одного разу дати Росії по яйцях. Марія Захарова швидко пояснила негідникові, що в Росії немає яєць: "Росія - жіночого роду. Схоже, Сікорський став жертвою концепції гендерного різноманіття". Але яке вже тут гендерне різноманіття, коли всім давним-давно відомо, що Росія - це Путін, а значить, бити його Сікорському тупо нікуди. Не випадково так злякався відомий шеф-кухар Гордон Рамзі, коли на одному з шоу до нього раптово підійшов голий Путін і зі світським виглядом поставив питання про спаржу. "Я реально облайнився", - з гордістю цитують кулінара російські ЗМІ. Ще б він не облайнився. Америці теж страшно.

Путін - дельфін

4. Путін - дельфін. Це дивовижне відкриття було зроблено російськими науковцями, коли до них в руки потрапило секретне відео візиту президента РФ на Кубу у 2000 році. Стомившись, Володимир Путін вирішив зануритися в кубинську воду. "Несподівано до Путіна підпливли два дельфіни, - пише російська преса. - Вони прийняли президента Росії за свого. Якийсь час Путін плавав з дельфінами обійнявшись", а від одного з них навіть народив дитину. Хлопчика назвали Посейдон. За ці 20 років він, за деякими відомостями, сильно виріс і став знаменитим російським підводним безпілотником "Посейдон", якого зараз так боїться вся Америка. Вводити персональні санкції проти дельфінів - це порушення прав тварин. За таке оголошують ядерну війну.

Якщо сьогодні не чіпати Путіна, завтра його зачеплять солдати НАТО

5. Якщо жоден з перерахованих вище способів не допоможе, у Володимира Володимировича Путіна є абсолютно безпрограшний варіант - раптово померти. Росія, звичайно ж, не хотіла б доводити вибухонебезпечну ситуацію у світі до такої крайності, але безвідповідальна політика НАТО у Східній Європі змушує Кремль діяти рішуче. "Росія зробила останнє попередження НАТО, - заявляють у МЗС РФ. - Москва готова до контрпідтримки". Якщо сьогодні не чіпати Путіна, завтра його зачеплять солдати НАТО.

Василь Рибніков