РосЗМІ пишуть, що багато хто з "вагнерівців" не хочуть служити Міноборони РФ / скріншот

Колишній "вагнеровець", який на розв'язаній Росією війні в Україні втратив обидві ноги, мріє повернутися на поле бою, але тільки якщо його приймуть назад у ПВК.

"У війська (армію РФ - УНІАН) я не буду повертатися ні в якому разі. Якщо мені зроблять нормальні протези і, якщо я добре відновлюся, то повернуся у "Вагнер". Я за будь-яку справу там готовий хапатися. Якщо ПВК дадуть наказ повертатися в Україну, я на ліктях поповзу", - заявив він в інтерв'ю російському виданню "Бумага".

Говорячи мовою роспропаганди, екс-найманець заявив, що росіяни воюють "за Росію, за батьківщину", а в українців її "вже немає, тому що половину України Польща забере".

Відео дня

"Нам Одесу ще треба взяти, щоб у "Гамбрінусі" посидіти - відмінний ресторан, з радянських часів його знаю. Хочу в російську Одесу", - сказав він.

Також екс-"вагнерівець" розповів, що після поранення у 2022-му році 42 дні провів у комі, а вийшовши з неї, хотів накласти на себе руки, але передумав: "Мені всього 48 років, руки опускати не планую. І з "оркестром", і з Пригожиним я до талого. Навіть якщо немає Пригожина і Уткіна, залишилися інші командири".

ПВК "Вагнер" перейде під контроль Міноборони РФ - що повідомлялося

Нагадаємо, як писав Bloomberg, кремлівський диктатор Володимир Путін прагне взяти під свій контроль великі операції ПВК"Вагнер" в Африці та на Близькому Сході.

За словами людини, близької до Міноборони РФ, і ще двох осіб, близьких до ПВК, керівництво операціями "Вагнера" в Центральноафриканській Республіці буде покладено на пов'язану з Міноборони підрядну організацію.

Вас також можуть зацікавити новини: