Біля Кремля знову літали безпілотники / скриншот

У районі Кремля знову помітили безпілотник. Місцеві жителі зафіксували об'єкт у небі на камери своїх телефонів.

Про це повідомляє ВЧК-ОГПУ з посиланням на інсайдерські дані про польоти БПЛА над Москвою та Московською областю.

Проект також опублікував відео, на яких зафіксовано польоти дронів над МКАДом та Кутузовським проспектом. Також помітили дрони в районі Кремля.

"14 травня о 22:42 надійшла інформація: за міським телефоном зателефонувала громадянка, яка повідомила, що бачила в небі 2 хвилини тому вогники в небі, хрестик у небі схожий на квадрокоптер і за хвилину полетів літак, обидва у бік Кремля", - зазначило джерело каналу.

Прилеглу до Кремля територію обстежили, але безпілотників не виявили. Втім, вже наступного дня москвичі знову бачили безпілотник біля Кремля. 15 травня о 00:02 поліцейський помітив інформація в небі над Храмом Василя Блаженного літальний апарат, що пішов у бік парку "Заряддя".  Після обстеження території, прилеглої до Кремля, безпілотника не виявили.

Тим часом неспокійнот було й у Московській області. Там БПЛА спостерігали за низкою заводів та військових частин.

Атака на Кремль 

В ніч на 3 травня РФ заявила про атаку на Кремль. В мережі з’являлися відео атаки, на яких можна було побачити вибух над куполом Сенатського палацу у Кремлі.

Очікувано, російська сторона звинуватила Україну у спробі вбити російського диктатора Володимира Путіна, хоча йому не було завдавно шкоди – в момент вибуху його не було в Кремлі.

В Україні причетність до цих ударів заперечили. Зокрема, президент України Володимир Зеленський зазначив, що цей удар міг бути російською операцією, яку здійснили для виправдання ударів по українським територіям.

Вас також можуть зацікавити новини: