У Бєлгороді знову лунали вибухи / фото УНІАН

Незабаром після чергового нальоту ворожих "шахедів" на Харків російська ППО в сусідньому Бєлгороді вночі відбивала удар у відповідь.

Згідно із заявою губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, збито 13 "повітряних цілей", також поранено двох людей. При цьому чиновник не уточнив, які це були цілі - дрони чи ракети.

Бєлгородський губернатор щоправда уточнив, що цілі були збиті на підльоті до міста. У селищі Дубове поранені двоє чоловіків і пошкоджено 20 будинків і одну господарську споруду.

Відео дня

При цьому, міноборони РФ стверджувало, що над Бєлгородською областю було збито ракети із системи залпового вогню Vampir.

Удари по Бєлгороду

Українська армія останніми місяцями б'є по Бєлгороду та області і дронами, і ракетами.

Російський пропагандист Володимир Соловйов назвав "мерзенною істерикою" скарги мешканців Бєлгорода на обстріл і байдужість з боку інших регіонів.

"Пішла велика кількість різних тварюк, що прикидаються блогерами, які говорили: "Ось, федеральна влада забула Бєлгород, допоможіть людям! У людей нічого немає, це кошмар, люди почуваються покинутими, як ви можете! Поки Москва гуляє, Бєлгород гине". Уся ця мерзенна істерика, яку тут же підхоплюють "укронацистські" ЗМІ", - заявив він.

Вас також можуть зацікавити новини: