У Росії розглядають можливість визнати ПВК "Вагнер" терористами / скріншот

Російська влада все ніяк не може придумати, що ж робити з шаленим ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним, чиї найманці впевнено йдуть на Москву. Навіть розглядається варіант визнання "вагнерівців" терористами.

Так, джерела Telegram-каналу BRIEF повідомили, що Кремль не знає, як приборкати Пригожина. У керівництві Російської Федерації навіть обговорюється можливість визнання ПВК "Вагнер" екстремістською і терористичною організацією.

Військовий заколот в Росії - що відомо 

У ніч на 24 червня "вагнерівці" рушили в бік Москви, щоб "зупинити" військове керівництво. У свою чергу президент РФ Володимир Путін назвав крок Пригожина "зрадою" і "ножем у спину"

Відео дня

При цьому почала з'являтися інформація про перші бої між окупантами у Ростовській і Воронезькій області. Нібито армія РФ зазнала перших великих втрат.

На думку офіцера армії оборони Ізраїлю, військового аналітика Ігаля Левіна, "вагнерівці"діють як таліби. Він припустив, що в Москві, в бік якої прямо зараз рухаються найманці приватної військової кампанії, їх вже може чекати підкріплення

Вас також можуть зацікавити новини: