Росіянка заявила, що хоче чоловіка в чорному пакеті і машину / скриншот

Росіянка радісно заявила, що хоче відправити чоловіка на війну, аби його там вбили. Долю компенсації вона вже передбачила.

Під час одного із стрімів у соціальній мережі жінка з посмішкою заявила, що щиро раділа б, якби її ще живого чоловіка повернули з фронту у чорному мішку. Фрагмент ефіру опублікував журналіст Володимир Золкін.

Цікаво, що фантазії своєї дружини слухав її чоловік, якого, до речі, ще не мобілізували. Росіянка зазначила, що попереду нова хвиля мобілізації в Росії, тому вона з нетерпінням чекає, коли чоловіка заберуть і ліквідують. Чоловік реагував спокійно.

Стрімер: "Хочеш чотири "лями" отримати, а він в чорному пакеті приїде?"

Росіянка: "Так, я хочу. Я кажу, я хочу. Ха-ха-ха."

Стрімер: "Чуєш, чоловіче? Вона хоче тебе відправити, щоб чотири "лями" отримати."

Росіянка: "Так, я не приховую. Він в курсі. Зате куплю собі машину ох*єнну. Буду їздити і згадувати його постійно."

Мобілізація в РФ

Як повідомляв УНІАН, не так давно Путін заявив, що"часткова" мобілізація в Росії повинна завершитися ближчим часом. Однак це виявилося брехнею, адже в РФ і далі видають повістки. Виявилося, що повістку там отримав навіть 12-річний школяр.

Тим окупантам, яких вже призвали, видають молитву про Путіна. Його в них називають "Верховному Головнокомандувачу божого війська".

Тим часом жінки знайшли спосіб нажитися на чоловіках-окупантах. Росіянки всіма силами намагаються заробити на окупантах, навіть якщо не є їм дружинами.

Вас также могут заинтересовать новости: