Журналістка зізналася, що Скіпський приставав до неї, коли вона була школяркою / скріншот з відео

Журналістка видання The Bell Катерина Ареніна звинуватила знавця «Що? Де? Коли?» Михайла Скіпського в сексуальних домаганнях до неповнолітніх.

Про це вона написала в Twitter.

Дівчина зізналася, що Скіпський приставав до неї, коли вона була школяркою. У коментарях під постом кілька людей також розповіли аналогічні історії про знавця.

Відео дня

«Коли мені було 15 років, до мене приставав, намагався поцілувати, чіпав, кликав до себе додому мій тоді вчитель географії і досі зірка «Що? Де? Коли?» Міша Скіпський», - написала Ареніна.

У 10 класі Ареніна ходила на тренування з «Що? Де? Коли?» до свого вчителя з географії Скіпського. На заняттях він регулярно вульгарно жартував, а також кликав її пити каву після уроків. Аренына зізналася, що тоді вважала це дружбою. У 2010 році Скіпський спробував поцілувати її, після чого вони перестали пити каву».

Читайте такожУ Росії моряк, рок-музикант і охоронець розбещували дітей на орендованій квартирі

«Наступний епізод стався в барі, де ми були з однокласницею влітку після 10 класу. Він чіпав мене за сідницю (небезпечне місце!), кликав нас до себе додому, ми не поїхали. Ми, чесно кажучи, були не зовсім тверезі, подружка мене поцупила звідти», - поділилася журналістка.

Також, за словами Ареніної, коли їй було 18 років вона переспала зі Скіпським, коли вони випадково зустрілися за кордоном. Ареніна підкреслила, що багато знають і про інших випадки домагань знавця до школярок. Вона зазначила, що, попри це, він досі працює з дітьми.

«Спасибі, що заговорила про це. Мені було 14, він ліз цілуватися, його руки опинялися під моєю спідньою білизною, він постійно кликав кудись з ним поїхати», - написала в коментарях @JaneAlien. Дівчина зазначила, що намагалася поговорити про домагання з вчителями, однак вони висміювали її.

Колишні учні та учениці Скіпського підтвердили, що він регулярно вульгарно жартував на заняттях.

Як повідомляв УНІАН, у місті Сергієв Посад Московської області педофіл зґвалтував двох сестер-школярок.