За словами міністра культури, кіносезон повинен початися зі "світлих і простих" фільмів / кадр з російської драми "Левіафан" Андрія Звягінцева

Міністр культури Росії Ольга Любимова закликала кінотеатри почати кіносезон «світлими і простими фільмами», а драми відкласти до 2021 року.

Про це повідомляє РБК.

Читайте також"Пожежа, а діти мультик дивляться": у російському ТЦ забули евакуювати кінозал з дітьми

Відео дня

«Я знаю, що є продюсери, які самостійно приймають рішення і кажуть, що вони (драми) вийдуть наступної весни, а зараз вони (продюсери) зроблять акцент на світлих і простих фільмах. Тому, я думаю, що з драмами ми будемо знайомитися ближче до зими 2021 року», - сказала Любимова.

Глава Мінкульту пояснила, що після відкриття кінотеатрів туди підуть, в основному, молоді люди яким хочеться побачень і «простого спілкування».

Нагадаємо, що у Москві кінотеатри відкриються 1 серпня.

Як повідомляв УНІАН, у Москві після скасування з 9 червня ряду карантинних обмежень "золота молодь" повернулася до одного зі своїх улюблених злачних місць – так званої Ямі. І першим ділом влаштувала там те, за чим, очевидно, найбільше скучила – публічний секс з обов'язковою зйомкою і викладанням в соцмережі.