Гурульов закликає до знищення Києва / скріншот

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов вважає, що російській окупаційній армії потрібно по-іншому діяти в Україні. Він закликає повністю знищувати українські міста.

Така заява пропагандиста прозвучала в ефірі пропагандистського шоу Володимира Соловйова.

"Якщо ми беремо ціль, наприклад, одне місто, область або ще щось. Її так потрібно вичистити, щоб там просто нічого не залишалося. Якщо ми говоримо, що це Київ... Київ - мати міст руських. Так, це мати міст руських, але якщо треба, щоб від Києва залишилися руїни й там стояв наш прапор зверху на цих руїнах, я думаю, до цього треба прийти... Так скрізь і всі воюють... Ми чому з цим заморочуємося, не зрозумію ніяк?" - сказав Гурульов.

Він закликав російське командування кидати по черзі всі сили на необхідні напрямки. 

Скандальні заяви Гурульова

Раніше Гурульов знайшов нову ціль для ракетних атак. Він закликав бомбити Лондон. При цьому він пояснив, що бити по столиці Великобританії потрібно обережно, не зачіпаючи житлові райони, а тільки по центрах прийняття рішень і авіабазах.

Також він в ефірі росТБ визнав ефективність військової допомоги від західних країн Україні. 

Крім того, близький соратник Путіна заявив, що метою для ядерних ударів Росії буде не Україна, а Німеччина і Великобританія. За його словами, застосовувати ядерну зброю проти України Москві "нецікаво", оскільки в його фантазіях росіяни "будуть тут жити".

Вас також можуть зацікавити новини: