Росіянам дуже подобався такий контент / Скріншот

ЗСУ ліквідували на фронті блогера-окупанта Дениса Диркіна із Новосибірська, відомого у YouTube за прізвиськом "Великий Фунфур'є".

Заступник голови комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки України Юрій Мисягін опублікував у Telegram фотодоказ, на якому Диркін востаннє позує на камеру ЗСУ. 

"Фур'є" вже багато років займався треш-блогом, у якому викладав кадри дегустації алкогольних і небезпечних для організму напоїв. Наприклад, на одному з найпопулярніших відео у YouTube Диркін на фоні старого килиму дегустує склоочисник. 

Відео дня

Росіянам дуже подобався такий контент  - і вони залишили понад тисячу схвальних відгуків з закликами до Диркіна продовжувати ще.

У 2018-му Диркін навіть давав інтерв'ю російським ЗМІ, пропагандистам він показав, у якій глушині живе. А сусіди скаржилися, що той зловживав алкоголем: "Він відмінник к*нчений у школі був. Ботан ще той. Але справа в тім, що він ще й алкаш. Як кажуть - "тру". Справжній. Він у нас влітку працював. Паркан ремонтував, від фарби відтирав. День приходить, два - немає. Як зарплату отримає, так і зникає".

На війну в Україну Диркін відправився після того, як був мобілізований. 

t.me/mysiagin

Втрати РФ в Україні - останні новини

З початку повномасштабного вторгнення РФ ліквідовано вже 189 460 окупантів, з них 540 за попередню добу. 

Крім того, десантники 25-ї бригади порадували світлинами знищених БМП-2 росіян у боях. Цілі вдалося підірвати. 

Окремо на Бахмутському напрямку під час бою українські воїни ліквідували десятки штурмовиків приватної військової компанії "Вагнера" зі зброєю та технікою.

Водночас мережу облетіли кадри нового масового поховання окупантів, більшість з яких - члени ПВК "Вагнера". Його знайшли на одному з кладовищ Новосибірська.

Вас також можуть зацікавити новини: