Путіну відповіли його ж словами / фото REUTERS

До Володимира Путіна бумерангом повернулася його ж власна риторика "нас там немає", яку він використовував по відношенню до подій в Криму і на Донбасі в 2014 році. Таку думку висловив російський політолог Анатолій Несміян, відомий як блогер "Ель-Мюрід".

Він зазначив, що офіційний Київ "досить знущально" повернув Кремлю його ж риторику, коли заявив про свою непричетність до атаки дронів на Москву і про "внутрішньоросійські розбірки". 

"Залишилося для автентичності додати фразу про те, що "безпілотник можна купити в будь-якому військторзі". Коли наш геніальний стратег жартував так в 14 році, він думав, що це смішно і не був в змозі збагнути, що йому все це може повернутися. Розуму немає, вважай, каліка", - пише Несміян.

Відео дня

Також блогер вважає вельми примітним той факт, що невідомі безпілотники збивали над заміськими віллами російської еліти – глави "Газпрому" Олексія Міллера і спікера Держдуми В'ячеслава Володіна. 

"Чи був це натяк або так вийшло, що в районі прольоту дронів вся наша сановна публіка гніздилася настільки густо, що куди не впади, влучиш у щось сильно солідне і знатне - неясно. Але думати тепер їм запропоновано міцно", - гадає Несміян

Атака дронів на Москву 30 травня

Вранці 30 травня близько десятка безпілотників (за деякими даними, до трьох десятків) атакували Москву. Частина з них була збита системами ППО в районі "Рубльовки" – елітного підмосковного селища, популярного серед надбагатих росіян. 

Традиційно російська влада звинуватила в атаці Україну, хоча ніяких доказів цьому надано не було. Коментуючи цю атаку, радник глави ОП Михайло Подоляк заявив, що Україна не має до неї ніякого відношення.

Вас також можуть зацікавити новини: