В РФ дитину побили через синьо-жовті санки / База

У Кіровській області РФ побили хлопчика під час катання на гірці. Причиною цього стали кольори його санок-"ватрушки".

Як повідомляє Телеграм-канал "База",інцидент стався у Нолінську під час дитячих забав на сніговій гірці. Мама заявила, що її сина побили через тюбинг синьо-жовтого кольору. Сам хлопчик розповів, що на гірці його побили інші діти.

"Син повернувся з прогулянки із фінгалом. Коли вона (мати - УНІАН) спитала, де він його отримав, то хлопчик розповів, що на гірці його побили інші діти. Вони назвали дитину "українцем" через "ватрушку" у синьо-жовтих кольорах", - йдеться у повідомленні.

Відео дня
Тюбинг хлопчика / База

Мама постраждалої дитини не зверталася до поліції, проте там все одно розпочали перевірку.

Головне з новин "русского мира"

Нещодавно росіянин змушував дитину "вбивати" українця в ефірі чат-рулетки. Дитина з натхненням виконав доручення. Також у Росії переможців дитячого фестивалю з карате пообіцяли нагороджувати медалями з "осколків боєприпасів НАТО".

Тим часом подружжя з російського міста Ноябрьск Тюменської області назвало новонароджену дочку ім'ям Росія. Батьки заявили, що "їм за це не соромно".

А нещодавно у Пензенській області РФ підлітку зі зламаною ногою довелося повзти на четвертий поверх, щоб зробити рентген. Ліфти у поліклініці у вихідні не працюють.

Вас також можуть зацікавити новини: