Росіянин змушував дитину "вбивати" українця. Дівчинка залюбки виконала дивний наказ.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", інцидент стався в ефірі чат-рулетки. Користувач з Росії натрапив на хлопця, позаду якого висів прапор України. 

Спілкування з українцем росіянин розпочав з образ та погроз. До цього цинічного дійства чоловік залучив дитину. 

"О, х*хол. Стріляй х*хла, вбий. Вбий х*хла... Ще... І контрольний в лоб", - наказував росіянин дитині.

Дівчинка імітувала постріли в українця, сприйнявши дивне прохання за щось буденне. При цьому українець не промовив жодного слова.

"Ти ще живий? Ти що безсмертний?", - заявив росіянин в кінці відео.

Новини "русского мира"

Вже не вперше росіяни дивно поводяться у чат-рулетці. Зокрема, нещодавно чоловік з РФ похвалився "знаннями" про війну в Україні. Він заявив, що рашисти ні на кого не нападали, а самі стали жертвою нападу. За його версією, окупанти просто йшли "на Польщу", а українці на них "напали".

Водночас російська пропаганда продовжує зомбувати населення важкою артилерією - екстрасенсами, магами та пророками. На федеральний канал запросили екстрасенса, якого "вжалила космічна фреза".

Інколи навіть військові РФ "палилися" на правді. Нещодавно капітан спецназу РФ, який перебував під Соледаром Донецької області, розкрив реальний стан справ окупантів у місті. Спочатку він заявив, що місто вже захопили, потім заявив, що тривають бої, а ще через деякий час визнав, що місто все ще стояло.

Вас також можуть зацікавити новини: