У Москві напівголий зловмисник двічі яскраво "відзначився" / скріншот

У Москві в понеділок рано вранці, 12 червня (відзначався "день Росії"), напівголий молодий чоловік дуже жорстоко громив припарковані машини.

Інцидент стався на вул. Стара Басманна близько 5 години ранку, повідомляє Telegram-канал Baza, посилаючись на відомості місцевих жителів. За його даними, хлопець бив машини підручними засобами, а також ногами.

"Місцеві жителі, розбуджені цією атакою у вихідний день, спробували зупинити бешкетника ввічливими криками, але це не допомогло. Навпаки, молодий чоловік розохотився ще більше...", - наголошується на каналі.

Погромник пробрався на територію Головного інформаційно-обчислювального центру Мінкульту - просто переліз через паркан, і звідти викрав іномарку, всередині якої лежали ключі. Зловмисник не зміг довго покататися - його затримали у викраденому авто о 6 годині ранку.

Цікаві московські новини - зараз це варто знати

12 червня Міноборони РФ опублікувало "геніальний" ролик, присвячений "Дню Росії". На відео зазнято, як російські окупанти розповідають патріотичний вірш, порівняння в якому можна назвати сміховинними. 

Зокрема, один з окупантів сказав: "Я - поле, бабушкин крест", другий порівняв себе з кісткою "полеглого" воїна. Ще один загарбник назвав себе "русским по самое горлышко".

Вас також можуть зацікавити новини: