Володимир Путін тривалий час не пив, поділився експерт / фото REUTERS

Російські високопоставлені чиновники з ранку до вечора п'ють, губернатор вдень може випити пляшку горілки і це не дивина.

Загальний алкоголізм чиновників РФ причинений "стресом", розповів російський журналіст та активіст, політтехнолог, який раніше працював на Кремль, Ростислав Мурзагулов в інтерв’ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман. За його словами, сам російський диктатор Володимир Путін тривалий час не пив.

"Путін довгий час не пив і нічого не вживав. Я думаю, знаєте, усе-таки Путін, напевно, ендорфіни отримував від свого захоплення владою, цим всевладдям. Навіщо йому пити", - заявив експерт.

Відео дня

Активіст додав, що кадровий резерв Росії зубожів. "Там не пити не можна. Тому що там п'ють усі з ранку до вечора. Там о 13-й годині губернатор, який засаджує в себе пляшку горілки, - це звичайний губернатор. Тому що йому треба якось стрес заливати…", - пояснив співбесідник.

Раніше екс- депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов підтвердив, що постійно пиячить заступник голови російської Ради безпеки Дмитро Медведєв.

Ситуація в Росії - сьогодні це варто знати

У квітні радник Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк говорив, що російські еліти виявилися заручниками абсолютно необдуманої стратегії Володимира Путіна. На думку Подоляка, в РФ безсумнівно будуть змови.

Варто зазначити, що через повномасштабну війну Росії проти України, РФ залишилася майже у повній ізоляції, проти неї запровадив санції практично увесь світ. Російські чиновники навіть не можуть просто виїхати за кордон. Для цього їм потрібно отримувати спеціальний дозвіл.

Вас також можуть зацікавити новини: