Чоловіка залишили в автомобілі таксиста Миколи / ілюстрація pixabay.com

У Москві чоловік повертався додому зі своїм 140-кілограмовим другом після вечірки, але не зміг допомогти йому піднятися до себе у квартиру і залишив його ночувати в машині. На ранок той помер.

Про це в п'ятницю, 16 жовтня, повідомляє «Комсомольська правда».

Інцидент стався на вулиці Миклухо-Маклая з 35-річним Сергієм В. (ім'я змінено). Він повертався додому пізно ввечері з другом Іваном, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Сам дотягнути друга Іван не зміг, тому звернувся за допомогою до сусіда Миколи, який працює таксистом. Однак навіть спільними зусиллями підняти 140-кілограмового москвича наверх не вдалося. У зв'язку з цим було вирішено залишити Сергія ночувати в машині Миколи. Поклавши його і накривши ковдрою, чоловіки розійшлися. Вранці вони знайшли друга мертвим.

Відео дня

Читайте такожУ Росії знайшли скелет людини, що сиділа на дивані з пляшкою

«В ході опитування матері загиблого було встановлено, що якими-небудь захворюваннями чоловік не страждав», - розповіли виданню в правоохоронних органах.

Пізніше було встановлено, що двигун машини не працював протягом ночі, а вікно було прочинене: отже, смерть не могла наступити через вихлопні гази.

Згідно з попереднім висновком лікарів, Сергій помер через гостру серцево-судинну недостатність.

Вас також можуть зацікавити новини: