У радіоефірі пропагандисти РФ "злили" забруднення Чорного моря й заявили, що за це "отримають" / скріншот

Російські пропагандисти випадково "злили" росіянам інформацію про те, що в Чорному морі після екоциду щодо Каховської ГЕС купатися небезпечно.

Тепер "рупори" "Комсомольської правди" переживають, що за це отримають "пи*ди". Про це радіоведучі обмовилися під час трансляції, яку забули зупинити: "там пи**ець", - заявив один з них з приводу ситуації в Одеській області.

"Я розумію, що там пи**ець, але чи можна було про це, точніше, чи варто було навіть про це так говорити?", - відповів другий ведучий.

Далі російські "діячі" обмінялися взаємними звинуваченнями.

"Ти взагалі сказав, що взагалі не можна (купатися - УНІАН) бл**ь. І сунутися в Чорне море, я щось бл**ь ох**в від твоїх заяв, якщо чесно. Як би ми пи*ди бл**ь не отримали за це", - зазначив пропагандист. 

Ситуація в Чорному морі після підриву Каховської дамби

Нагадаємо, що раніше екологи заявили, що у зв'язку з підривом Каховської дамби (екоцид росіян в ніч на 6 червня), на узбережжі Чорного моря почалися небезпечні процеси

Через спуск води в акваторію Чорного моря намило багато сміття, а також токсичних речовин з дна водосховища. За словами гідробіолога Олега Ковтуна, в морі почалося цвітіння водоростей. Після підриву Каховської ГЕС у 4 областях спостерігається масовий мор риби.

Нещодавно фахівці "Одеського обласного центру контролю і профілактики хвороб" при МОЗ провели дослідження проб води на пляжах "Ланжерон", "Лузанівка", 10-а станція Великого Фонтану, і "Аркадія". У них знайшли безліч бактерій і личинок таких паразитів, як гельмінти, гострики, власоголовки, собачі аскариди. Також були виявлені оцисти криптоспоридій.

У зв'язку з надзвичайним рівнем забруднення фахівці кажуть, що одесити можуть забути, що таке пляжний сезон в Одесі. Мінімум рік купатися на узбережжі буде не можна.

Вас також можуть зацікавити новини: