В районі аеродрому Бельбек вибухи, пишуть ЗМІ / Колаж УНІАН, фото Кримський вітер, фото ілюстративне 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

В районі аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму лунають вибухи, пишуть ЗМІ.

Оновлено 19:20 Мінборони РФ заявило про збиття 20 "українських" ракет. 17 з них, ніби-то, знищили над акваторією Чорного моря. Ще три - над територією Криму.

Крім того, російське Міністерство оборони повідомило, що уламки українських ракет впали на територію військової частини в районі н.п. Любимівка Республіки Крим, де розташований аеродром "Бельбек". За їхніми словами, російська авіація пошкоджень не отримала.

Оновлено 17:15 Є підтвердження про "приліт" у районі аеродрому: проект "Кримський вітер" показав задимлення. "До того району поїхало багато пожежних машин", - пишуть там.

Тим часом місцевий губернатор Севастополя Развожаєв каже, що у місті працює ППО.

"Наразі зафіксовано повідомлення про падіння уламків на пустирі в районі Любимівки. На місце направлено всі служби", - заявив він.

Оновлено 16:52 У Щолкіному було чутно вибух у районі Казантипу, також звуки "бавовни" лунають у Євпаторії та Саках. На північному боці Севастополя щось дуже горить, пишуть місцеві телеграм-канали.

Раніше дим фіксували над селищем Гвардійське, уточнювала моніторингова група "Кримський вітер", публікуючи кадри.

Дим над селищем Гвардійське / фото Кримський вітер

Там також зазначають, що вибухи можна почути в багатьох районах півострова. У Сімферополі, можливо, є "прильоти".

За даними місцевого партизанського руху АТЕШ, також неспокійно в Джанкої.

"Джанкой привіт. Подробиці скоро", - інтригують там.

Ситуація в Криму - минулого тижня в Криму теж були вибухи

Відзначимо, що в останній раз потужно грюкало в Криму 24 січня. Про роботу ППО місцеві пабліки повідомили з вечора. Зазначалося, що тимчасово непідконтрольний Україні півострів атакували дрони. Вибухи фіксували в Сакському районі та в Новофедорівці.  Пізніше окупаційна влада Росії підтвердила, що відбивалася від атаки. 

Раніше 4 січня ВСУ повідомили про удар по командному пункту з'єднання військ Росії, розташованому недалеко від Севастополя.

Вас також можуть зацікавити новини: