Зять Шойгу приїхав в "ДНР" / t.me/ru2ch

Скандальний зять міністра оборони Росії Сергія Шойгу, блогер Олексій Столяров раптово засвітився в "ДНР". Туди він приїхав з гуманітарною допомогою на тлі публічного скандалу з його антивоєнною позицією.

Як повідомляє Telegram-канал "Ньюсач/Двач", спочатку про візит Столярова заявили жителі псевдореспубліки, а потім він і сам його підтвердив у соціальних мережах.

"Зять Шойгу та блогер Олексій Столяров приїхав у "ДНР" із гуманітарною допомогою", – йдеться в повідомленні.

Зять Шойгу в "ДНР" / t.me/ru2ch

Ймовірно, гуманітарною допомогою Донбасу Столяров намагається реабілітуватися за гучний скандал з його антивоєнною позицією та заявами про "Z-бидло".

Олексій Столяров: чим відзначився скандальний зять Шойгу

Олексій Столяров - відомий у РФ фітнес-блогер, чоловік доньки міністра оборони РФ Сергія Шойгу Ксенії. У річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну Столяров "лайкнув" пост іншого блогера - Юрія Дудя, який звинуватив Путіна і його оточення у кривавій і "безглуздій" війні.

Згодом Столяров прибрав "лайк", але реакція зятя Шойгу потрапила на скриншоти. Йому почали писати росіяни, що підтримують вторгнення, на що той послав їх на фронт: "Z-бидло забули запитати. Іди на фронт, а не п*зди мені тут".

На темі скандалу за участю Столярова піарилися всі, зокрема ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Він пообіцяв зловити Столярова. У відповідь на це зять Шойгу опублікував відео з розкішного відпочинку. На ролику засвітилася і донька Шойгу.

Вас також можуть зацікавити новини: