Зять Шойгу підтримав антивоєнний пост Дудя про Україну / скріншот

У подружжі сімейства Міністра оборони РФ Сергія Шойгу назріває скандал: чоловік його дочки Ксенії спортивний блогер Олексій Столяров раптово перейшов на бік "добра" й підтримав антивоєнний пост про перемогу України. Нещодавно в Кремлі вже ходили чутки про "неефективність" Шойгу в ролі міністра оборони

Йдеться про публікацію російського журналіста Юрія Дудя, який до річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну написав у своєму Instagram про підтримку Києва. 

"Українському народу і всім людям з Росії, Білорусі та інших країн, які виступають проти цієї війни, – підтримка і якнайшвидшої перемоги над злом," - написав Дудь.

Відео дня

Ці слова сподобалися зятю Шойгу, він поставив під публікацією "лайк", а в особистих соціальних мережах порадив російському "Z-бидлу"менше "пи**іти", пише Moscow colling

"Z-бидло забули запитати", - заявив Столяров одній з росіянок.

Він порадив їй піти на фронт, воювати з Україною. 

Відпочинок подружжя Шойгу в Дубаї

Нагадаємо, що поки міністр оборони Росії Сергій Шойгу анонсує нові плани Кремля щодо окупації України, нагадуючи росіянам, що для цього потрібно збільшити кількість мобілізованих на війну до 1,5 мільйона осіб - його дочка Ксенія Шойгу проводить свій відпочинок за кордоном. 

Як ми писали раніше, Новий рік дівчина зустріла під теплим сонцем в Дубаї в компанії свого чоловіка Олексія Столярова. Відомо, що парочка зупинилася в розкішному готелі Caesars Palace Dubai. Їх відпочинок обійшовся мінімум в 500 тисяч рублів.

Також нещодавно дочку Шойгу помітили в Дубаї в компанії депутата від "Єдиної Росії" Дениса Долженка

Вас також можуть зацікавити новини: