Тепер сім'я постраждалої Росіянки планує звертатися до суду / фото - depositphotos.com

В Росії жінка прийшла в лікарню зі зламаною ногою, але в травмпункті вона зламала ще й руку. Мешканка Єкатеринбурга постраждала від недбалості лікарів під час рентгена.

Як пише портал e1.ru, жінка могла б уникнути перелому, якби лікарі дозволили її дочці допомогти. Росіянка не могла наступити на зламану ногу, тому впала в рентген-кабінеті.

Все почалося з того, що 54-річна жінка йшла по двору і посковзнулася. Вона вирушила в травмпункт, там її відправили на рентген. Разом з росіянкою була її дочка, але жінці не дозволили зайти в кабінет в її супроводі, попри те, що вона не могла наступати на ногу.

Відео дня

Лікарі заявили, що кабінет не є "прохідним двором", тому дочці заборонили допомогти матері зайти всередину і роздягнутися для рентгена. 

"Я стою біля кабінету, раптом чую дикий крик мами. Потім вже закричав лікар, щоб я зайшла. Я забігаю всередину, бачу: лікар тримає мою маму, не може її підняти, мама реве, у неї вивихнута рука, вибита кісточка, рука деформована", - розповіла дочка постраждалої росіянки.

Тільки після цього жінці зі зламаною рукою і вже пошкодженою рукою дали коляску, в якій її відвезли на повторний огляд до травматолога. Росіянці наклали два гіпси - на руку і ногу. 

Читайте такожРосійським дітям у садочку та школі готують їжу на чорній воді (фото)За словами дочки постраждалої жінки, у всьому цьому винні лікарі. Медики не дозволили росіянці зайти в кабінет разом з донькою. Вони дали жінці стільчик, щоб та зняла взуття. Але він стояв дуже далеко - жінці довелося стрибати до нього на одній нозі, через що вона впала і зламала зап'ястя.

Тепер сім'я постраждалої росіянки планує звертатися до суду, щоб покарати лікарів за їх недбалість. Медики бачили безпорадний стан жінки, але не намагалися їй допомогти.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що стримери прикували людину до батареї та знущалися з нього у прямому ефірі.

Також вас можуть зацікавити новини: