Під Очеретиним окупанти перестріляли один одного / фото wikimedia.org

Під Очеретиним сталася феєрична історія, коли російські окупанти перестріляли один одного, але російська пропаганда, як завжди, все перекрутила.

Як зазначив журналіст Денис Казанський, 21 квітня Z-канали виклали відео російських військових з-під Очеретиного, які стверджували, що знищили "зрадників з РДК" і показували купу 200-х. Убиті були в натовській формі, при них були російські паспорти, як свідчила російська пропаганда.

"Два дні недоумкуваті макаки радісно біснувалися в коментарях, раділи трупам і обзивали їх останніми словами. Але тут раптово з'ясувалося, що вбиті виявилися російськими військовими з 30-ї бригади", - зазначив журналіст.

Відео дня

Казанський зазначив, що одного з них вдалося встановити за документами, які показували на відео. Це виявився директор школи з Кемерова Андрій Шинкаренко.

"Після цього пропагандистам швиддко довелося вигадувати нову героїчну версію про те, що російську штурмову групу знищив не дружній вогонь, а нібито вона героїчно загинула в бою із ЗСУ", - зазначив журналіст.

Але найбільший кайф, як сказав Казанський, у тому, що перші радісні пости, де вбитих росіян називали "зрадниками з РДК" і знущалися над їхньою смертю, Z-канали навіть не видалили. "На каналі у Соловйова "ексклюзив" висить досі. Не пропадати ж добру! Тим більше, що Соловйову наср.... на життя якихось там російських холопів. Чим більше їх згноблять у м'ясних штурмах - тим йому веселіше. Більше контенту", - констатував Казанський.

Російські окупанти

На шостому місяці повномасштабного вторгнення в Україну російські окупаційні війська активно формують "добровольчі" підрозділи для війни проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: