Політичний аналітик Валерій Соловей стверджує, що Путін помер / скріншот

Президент країни-агресора Володимир Путін помер. Зараз тіло Путіна знаходиться в холодильній камері його резиденції на Валдаї.

Таку заяву зробив політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв'ю Гордону, зазначивши, що така ситуація є вкрай принизливою, але абсолютно заслуженою. При цьому, за словами аналітика, жодних сумнівів у фізичній смерті Путіна не існує.

"Він помер, абсолютно точно. Він помер о 20:40 у четвер 26 жовтня. Безповоротно, остаточно. Принизливо, правда, але абсолютно заслужено. Ніяких сумнівів в його фізичної смерті не існує", - заявив аналітик.

Аналітик зазначив, що на рубежі 2019-2020 років Путіну діагностували рак. У лютому 2020 року ізраїльські лікарі зробили йому операцію. Тоді вони визначили його горизонт дожиття не більше ніж півтора роки.

"З весни вони припинили його лікувати і почалося неминуче погіршення здоров'я, яке раніше вдавалося затримувати. На початку літа мені сказали, що горизонт його дожиття не виходить за межі цього року. А на рубежі серпня-вересня мені повідомили, що він не переживе осінь і це абсолютно точно", - зазначив аналітик.

"Наприкінці вересня мені сказали, що горизонт наблизився і що він не переживе жовтень... так і сталося. 26 жовтня він помер. Перед цим за кілька днів у нього відмовило серце, після цього він вже знаходився в палаті інтенсивної терапії, тобто в реанімації. О 20:00 у Путіна почалося погіршення... викликали додаткову бригаду, проводили додаткові реанімаційні заходи. О 20:40 він помер", - заявив аналітик.

Розмови про смерть Путіна

23 жовтня 2023 року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Путіна була зупинка серця. Російського диктатора реанімували в його резиденції.

27 жовтня 2023 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов прокоментував тему про "смерті" Путіна, яка знову піднялася серед джерел росЗМІ напередодні. За словами секретаря РНБО, майже 100% українців щиро бажають, щоб Путін помер якомога скоріше.

Вас також можуть зацікавити новини: