Під Москвою працює ППО / t.me/shot_shot

Вранці понеділка, 21 серпня, у Підмосков'ї знову прогриміли вибухи. Очевидці повідомляють, що спрацювала ППО.  

Як повідомляє російський  Телеграм-канал "Shot", в небі над Звенигородом, що під Москвою, нібито збили невідомий безпілотник.  

  "ППО щойно спрацювала під Звенигородом у Підмосков'ї – попередньо міг бути збитий ще один БПЛА. Очевидці повідомляють нам про гучну " бавовну"  у небі", - пише канал.

 Інші російські пабліки додають, що ППО працювала по кількох безпілотниках в небі над Звенигородом. У мережі з'явилося відео слідів роботи ППО. Місцева влада поки мовчить.

Тим часом канал Shot повідомляє, що невідомий безпілотник збили в небі над Істринським районом Московської області. Момент знищення нібито потрапив на відео. Руйнувань та постраждалих нібито немає. Цю інформацію підтверджує й Міноборони країни-окупанта.

Що передувало

У Міноборони РФ заявили, що близько 6:50 21 серпня ЗСУ намагались ат акувати російську територію дронами літакового типу.

 Вже згодом у всіх московських аеропортах оголосили режим "Килим". Через це було затримано кілька рейсів на виліт та на приліт. Цей режим оголошують, якщо у повітряному просторі виявляють невідомі повітряні судна та інші об'єкти.

Вас також можуть зацікавити новини: