Затриманий Азіз кілька разів вступав зі школяркою в інтимний зв'язок в одному з московських готелів / Фото novosti.az

У Москві затримали 27 річного уродженця Узбекистану, який змусив 15-річну школярку займатися проституцією в одному з будинків на вулиці Куусінена в Москві.

Подробиці повідомляє «Комсомольська правда».

На крик та стогін в одній з квартир поскаржилися жителі багатоповерхівки. Вони помітили, що до притону почала приходити неповнолітня дівчинка, у зв'язку з чим звернулися в поліцію.

Відео дня

Оперативники затримали у квартирі узбека на ім'я Азіз Ф. Також вони з'ясували, що неповнолітньою виявилася 15-річна школярка Марина П, яку Азіз змусив займатися проституцією з клієнтами свого притону.

Читайте такожРосійська порнозірка заявила про групове зґвалтування на яхті (фото)

"Затриманий примушував школярку займатися проституцією протягом місяця, поки про це не стало відомо поліцейським. Крім того, в ході опитування постраждалої дівчинки з'ясувалося, що сам Азіз кілька разів вступав з нею в інтимний зв'язок в одному з московських готелів», - розповіло виданню джерело в правоохоронних органах.

Проти сутенера порушили кримінальні справи за частиною 3 статті 240 КК РФ - «залучення до заняття проституцією неповнолітньої» і частини 1 статті 134 КК РФ – «статеві зносини та інші дії сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку».

Вас також можуть зацікавити новини: