У Москві загинув голова ради директорів "Лукойлу" / фото росЗМІ

Голова ради директорів "Лукойл" Равіль Маганов загинув у Москві. Він нібито розбився, коли випав з вікна лікарні.

Про це повідомив Telegram-канал 112.

Зазначається, що 67-річний Маганов перебував на лікуванні у відділенні на шостому поверсі. На місці інциденту працюють правоохоронці. За однією з версій, це міг бути суїцид.

Відео дня

У свою чергу в правоохоронних органах в коментарі ТАСС підтвердили, що в Центральній клінічній лікарні з вікна випав чоловік і він загинув. 

"Інцидент стався близько 07:00 мск в Центральній клінічній лікарні на вулиці Маршала Тимошенка. З вікна шостого поверху випав чоловік, в результаті отриманих травм він помер", - йдеться в повідомленні.

Равіль Маганов - що відомо

У 1977 році він закінчив Московський інститут нафтохімічної і газової промисловості імені Губкіна. У 1993 році Маганов почав роботу в "Лукойлі" на посаді віце-президента з нафтовидобутку. 

У 2006 році його призначили першим виконавчим віце-президентом компанії. Був членом правління ПАТ "Лукойл". Має звання "Почесний нафтовик" та урядові нагороди.

Як раніше повідомляв УНІАН, хвиля самогубств або їх спроб охоронців Володимира Путіна, масові відставки генералів, арешт високопоставлених військових, суїцид серед топ-менеджменту "Газпрому" і знищення сімей олігархів, які занадто багато знали. Все це свідчить про те, що дружба з президентом РФ може звести в могилу.

Вас також можуть зацікавити новини: