Росіяни дивують "версіями" авіакатастроф в РФ / скріншот

У росіян палає через дивні падіння гелікоптера Мі-8 та винищувача-бомбардувальника Су-34 у Брянській області. Поки у мережі активно поширюють докази того, що "пташки" збила російська ППО, Z-пабліки вибухають неймовірними версіями події.

УНІАН зібрав найдивніші версію авіакатастроф. Найактивнішими зараз є саме канали, що підтримують війну та критикують командування армії РФ. Топ-пропагандисти поки підозріло мовчать.

Канал Fighterbomber, коментуючи падіння гелікоптера та винищувача написав, що це рекордні втрати росавіації за рік.

Відео дня

"Таких втрат нашої авіації, як сьогодні, не було з березня минулого року", - йдеться у повідомленні.

Пост / скриншот

Тим часом у Z-пабліках поширюють "версії" того, що трапилося. Наприклад, у каналу "Образ будущего" їх аж кілька. За однією з них, гелікоптер та літак нібито збили "Стінгерами", які партнери передали Україні.

За другою "версією", гелікоптер та винищувач збили українські літаки. Втім, канал зазначає, що чекає підтвердження від "воєнкорів".

'Стінгери б'ють на нашій території': Z-пабліки вибухнули 'версіями' авіакатастроф в РФ
Пост / скриншот

Канал "Повёрнутые на Z войне" взагалі заявив, що "пташки" впали через удари українськими ракетами. Гелікоптер та літак нібито "приземлилися", оскільки "потрапили у засідку". Їх збили нібито українські ракети, запущені з Чернігівської області.

Пост / скриншот

Тим часом терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, схоже, дуже засмучений через падіння російських "пташок". Від коментарів він відмовився.

Пост / скриншот

Згодом терорист все ж зважився на коментар. Він заявив, що втрати авіації - робота ДРГ. Втім, з диверсантами треба боротися під час воєнного стану, але його запроваджують тільки під час війни. А у Росії - "спецоперація".

Пост / скриншот

Цікаво, що жоден з топ-пропагандистів РФ не прокоментував падіння російських "пташок" під Брянськом. Усі вони мовчать.

"Приземлення" авіації РФ

Сьогодні у місті Клинці Брянської області впав вертоліт. За словами очевидців, вертоліт довго кружляв над містом, після чого впав на будинок в приватному секторі. Вертоліт вибухнув у повітрі – не виключено, що в результаті ураження ракетою ППО.

Згодом росЗМІ повідомили, що впав другий за день вертоліт. Він "приземлився" на околиці Клинців. Потім з'ясувалося, що це був винищувач-бомбардувальник Су-34. Згодом з'ясувалося, що зник ще один літак - Су-34 або Су-25.

Вас також можуть зацікавити новини: