У містах РФ скасували феєрверки / фото Unsplash

Влада Воронежа і Ростова-на-Дону відмовилися проводити святкові заходи з нагоди Дня міста.

Про це повідомили місцеві губернатори.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив, що "не буде ні урочистого відкриття свята, ні салюту, ні масових заходів".

Відео дня

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв також заявив, що скасовується концерт путініста Олега Газманова і феєрверк на Театральній площі.

У місті Совєтськ Калініградської області скасували урочисті заходи, приурочені до Дня міста, через "складну ситуацію на фронті". 

"Святкування Дня міста Совєтська скасовано. Причина - напружена ситуація в зоні бойових дій і загибель наших земляків, які виконували військовий обов'язок", - заявив глава міського округу Григорій Соколовський.

Крім цього, глава міського округу зазначив, що керівництво міста вирішило не проводити свято навіть в обмеженому форматі.

Як повідомляв УНІАН, у Кремлі роблять вигляд, що їх не дуже бентежить обурення росіян з приводу ганебного розгрому "другої армії світу" на харківському напрямку. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що громадяни всупереч усьому підтримують диктатора Володимира Путіна і його дії.

Вас також можуть зацікавити новини: