Затримані злочинці дали свідчення / фото ua.depositphotos.com

У Росії в Краснодарському краї затримали трьох осіб, яких підозрюють у вбивстві аніматорів 37-річного Кирила Чубка і 19-річної Тетяни Мостико.

Як повідомляє Слідчий комітет РФ, в числі затриманих - колишній ув'язнений, який вийшов на свободу завдяки ПВК "Вагнер".

За версією слідства, в ніч на 28 квітня підозрювані (всі вони були раніше судимі) побачили на дорозі автомобіль, в якому знаходилися Чубко і Мостико. Прес-служба СК пише, що тоді підозрювані вирішили викрасти гроші та інші цінності, а аніматорів - вбити. Вони зняли з рахунків Чубко і Мостико в різних банкоматах понад 180 тисяч рублів, закопали тіла аніматорів, а їх автомобіль спалили. Згідно СК, затримані дали свідчення, а також почали співпрацювати зі слідством.

Відео дня

Терористична ПВК "Вагнер" - останні новини

У березні в глухому селі Миколаївка під Самарою було виявлено велике кладовище з могилами бойовиків "групи Вагнера" з числа ув'язнених.

Під час обстрілу російськими військами села Суземка Брянської області був ліквідований 46-річний "вагнерівець" Сергій Меркулов. 

"Група Вагнера" вже практично втратила свій вплив на хід бойових дій в Україні через високі втрати і відсутність поповнень.