У річці було знайдено тіло одного з чоловіків / скріншот

Правоохоронці шукають учасника війни в Україні Артема Букотіна, підозрюваного в жорстокому вбивстві двох фермерів у Ростовській області, повідомляє 7×7.

Тіла співробітників сільгоспкооперативу "Верхоломов" Андрія Лікольда і Юрія Москового знайшли в річці Сал за два дні після їхнього зникнення. Співробітники поліції знайшли автомобіль Лікольда. У багажнику лежало його тіло зі зв'язаними руками і ногами, перерізаним горлом і відрізаними вухами. Незабаром у річці було знайдено тіло другого чоловіка. Родичі розповіли, що чоловіки не випивали і ні з ким не конфліктували.

Підозрюваний 32-річний Букотін двічі їздив на війну в Україну і навіть отримав медаль "За відвагу". Журналісти з'ясували, що в нього вже були проблеми із законом. У 2014 році він був судимий за викрадення машини. У 2003 році мешканка Ростовської області заявила в поліцію про те, що 11-річний Букотін намагався змусити її 8-річного сина займатися з ним анальним сексом.

Відео дня

Злочини російських військових у РФ - деталі

"Герой сво" із ПВК "Вагнер" відрізав вухо своїй співмешканці, а потім убив її. Як повідомляє проєкт ВЧК-ОГПУ, йдеться про "вагнерівця" Сергія Миронова. Раніше він неодноразово був судимий, але перервав чергову відсидку, вирушивши на фронт у складі ПВК.

Він воював до квітня 2023 року, а потім повернувся в Москву і почав жити разом зі Світланою К. Вночі у них стався конфлікт у квартирі на вулиці Коненкова. Розлючений Миронов накинувся на жінку і відрізав їй вухо. Цього йому здалося замало і незабаром він завдав Світлані численні поранення. Від них вона померла на місці. У цей момент у квартирі перебувала 15-річна дочка Світлани.

Вас також можуть зацікавити новини: