У РФ жінка не захотіла жити в "шведській" родині та зарізала чоловіка з подругою / фото REUTERS

Жінка в невеликому селищі Красногорському районі Підмосков'я зарізала чоловіка та його коханку. Суд засудив підозрювану майже до 11 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Московський комсомолець.

За даними слідства, 53-річна Любов познайомила 36-річну подругу Людмилу зі своїм цивільним чоловіком В'ячеславом. Чоловікові сподобалася подруга дружини, і у них зав'язався роман. В'ячеслав не хотів розлучатися з жодною з коханих і жив у "шведській" сім'ї.

Відео дня

4 квітня Любов прийшла додому, де застала В'ячеслава з подругою. Вона була вкрай незадоволена такою ситуацією і чоловік просто виставив її з квартири, тому ніч вона провела в під'їзді. Коли їй все ж вдалося потрапити додому, то В'ячеслав замкнув двері й не випускав Любов. Жінка була змушена спостерігати любовні втіхи чоловіка з подругою.

Читайте такожП'яний росіянин облив бензином і підпалив гостю на своєму дні народження

Близько чотирьох годин, коли напівроздягнена Людмила і голий В'ячеслава хизувалися по квартирі, у Любові обірвалося терпіння. Жінка взяла ніж на кухні та зарізала пару.

Красногорський міський суд виніс рішення, згідно з яким жінку засудили до 10 років і 7 місяців позбавлення волі в колонії загального режиму.

Як раніше повідомляв УНІАН, в Московській області вожату запідозрили в тому, що вона зарізала колегу у дитячому таборі.