Павло Гриб зник у серпні 2017 року в білоруському Гомелі \ скрин видео

У Федеральній службі Росії з виконання покарань заявляють, що у громадянина України Павла Гриба, про жорстоке побиття якого у російському СІЗО заявив його батько, травм не виявили.

Читайте такожУкраїнського політв’язня Гриба побили під час етапування до Ростова-на-Дону - батько

Він не звертався з заявами про побиття, додали у прес-службі відомства, передає радіо Свобода. За словами російських тюремників, які цитують російські ЗМІ, коли Гриба привезли в СІЗО, «в ході огляду медичним працівником установи саден, гематом, порізів, інших ознак, що свідчать про застосування до обвинуваченого Гриба фізичної сили, не виявлено».

Відео дня

«Стан здоров’я обвинуваченого задовільний. Медикаментозне лікування він отримує в повному обсязі, згідно з наявними у нього захворювань. Зі скаргами і заявами про ненадання або неналежне надання медичної допомоги не звертався», – додали у відомстві.

Про те, що Павла Гриба жорстоко побили російські в’язні, напередодні повідомив його батько Ігор Гриб.

3 липня Північнокавказький окружний військовий суд залишив українця під вартою до 20 грудня і призначив попередні слухання в його справі на 9 липня.

1 липня Павло Гриб зустрів у слідчому ізоляторі свій 20-й день народження.

Як повідомляв УНІАН, Павло Гриб зник у серпні 2017 року в білоруському Гомелі, пізніше його виявили в СІЗО у російському Краснодарі. Йому інкримінують вчинення злочину за статтею про тероризм.