Туристи найчастіше хочуть повертатися до Японії та Лондона / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Більшість туристів хочуть встигнути побачити якомога більше за своє життя, а тому намагаються щоразу відпочивати в новому місці. Однак є такі міста і країни, які закохують мандрівників у себе настільки, що їм хочеться приїжджати туди знову і знову.

Аналітики компанії з туристичного страхування InsureandGo проаналізували тисячі коментарів на Reddit і вивчили сотні оглядів світових пам'яток, щоб скласти рейтинг країн і міст, куди туристи найбільше хочуть повернутися.

Серед країн рейтинг очолила Японія, відома цвітінням сакури, смачною кухнею, унікальною культурою та історією. Мандрівники, які бажають відвідати Японію повторно, часто називають причиною такого рішення широке розмаїття місць, які там варто дослідити.

Відео дня

Тим часом, серед міст туристи найчастіше хочуть повторно відвідати Лондон. Мандрівники на Reddit часто називають як причину повернутися до британської столиці бажання побачити знакові пам'ятки, як-от Біг-Бен чи хмарочос Шард, проїхатися містом на двоповерхових автобусах, а також знову "відчути себе як вдома".

Топ-10 країн, до яких люди найбільше хочуть повернутися

1. Японія

2. Італія

3. Іспанія

4. Мексика

5. Таїланд

6. Ірландія

7. Франція

8. Ісландія

9. Греція

10. Німеччина

Топ-10 міст, у які люди найбільше хочуть повернутися

1. Лондон, Англія

2. Париж, Франція

3= Барселона, Іспанія

3= Нью-Йорк, США

4. Рим, Італія

5. Токіо, Японія

6. Амстердам, Нідерланди

7. Берлін, Німеччина

8. Единбург, Шотландія

9. Мехіко, Мексика

10. Мадрид, Іспанія

Як повідомляв УНІАН, раніше видання Daily Mail склало список із дев'яти найнебезпечніших природних пам'яток світу, до яких туристам варто підходити з особливою обережністю.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.