REUTERS

Про це повідомили в прес-центрі АТО.

Сьогодні в Антикризовому медіа-центрі у місті Краматорськ відбувся спільний брифінг за участю представників штабу Антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та Міністерства інформаційної політики України.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбук, під час заходу заступник керівника АТО полковник Костянтин Соколов проінформував присутніх журналістів з центральних та регіональних ЗМІ щодо обстановки у зоні АТО.

Відео дня

Також він розповів, що з метою боротьби із пропагандою північного сусіда та отримання достовірної інформації з українських засобів масової інформації, військовослужбовці опорних пунктів, які відстоюють цілісність України на передовій, отримають комплекти супутникового телебачення з встановленим українським пакетом мовлення.

"Перші комплекти супутникового телебачення будуть передані бійцям взводних та ротних опорних пунктів, де українське телебачення не має потужного сигналу. Ця, надзвичайно важлива робота, уже почалася", — зазначив Соколов.

Читайте такожТурчинов запевняє, що будівництво оборонних споруд у зоні АТО перебуває на завершальному етапі

У свою чергу радник Міністра інформаційної політики України Олександр Бригинець повідомив, що незабаром 100 військових капеланів розпочнуть душпастирську працю у підрозділах Сил АТО. Загалом, для ефективнішої роботи планується залучити 400 капеланів, які забезпечуватимуть духовні потреби військовослужбовців на передовій у чотири зміни.