Антон Коломієць здобув фах режисера телебачення в Херсонському державному університеті / facebook.com/GeneralStaff.ua

Журналіст і режисер Антон Коломієць з Херсона загинув на фронті. Він працював на телеканалі "Скіфія", який згодом став регіональною частиною "Суспільного".

Про загибель журналіста з посиланням на його колегу повідомляється на сторінці Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Facebook. Коломієць пішов на фронт та вступив до лав ЗСУ з перших днів повномасштабної війни РФ проти України.

"Антон Коломієць здобув фах режисера телебачення в Херсонському державному університеті. Він працював на телеканалі "Скіфія", що згодом став херсонською філією Суспільного. 6 років поспіль вів прогноз погоди на телеканалі, щоранку обдаровуючи херсонців добрим настроєм. Був також режисером прямих ефірів. Антон Коломієць раніше працював і на інших херсонських телеканалах", - йдеться у повідомленні.

Відео дня
На фронті загинув херсонський журналіст / фото facebook.com/Nacrada

У журналіста залишилися дружина і двоє маленьких синів. Де саме загинув Коломієць - не повідомляється.

Відомі люди, що загинули на війні

Нещодавно стало відомо, що у боях за Бахмут загинув розробник гри STALKER. Володимир Єжов колись подарував свою зовнішність одному з персонажів культової гри.

Також повідомлялося, що у родині танцюриста Лободи сталося горе. Назар Грабар, який з початку повномасштабного вторгнення Росії разом з братом вступив до лав ЗСУ, поділився трагічною новиною - війна забрала його близьку людину.

26 грудня УНІАН також розповідав, що у боях на Донеччині загинув український автогонщик Єремягін. Він з 2000 року виступав на чемпіонатах України з ралі на серійних автомобілях та чемпіонатах зі слалому.

Вас також можуть зацікавити новини: