Міноборони РФ стверджує, що в Севастополі українська сторона використовувала безпілотні катери / фото REUTERS

Російські окупанти звинуватили українську сторону в спробі атаки безпілотними катерами на пункт базування Чорноморського флоту, який знаходиться у захопленому РФ Криму - в Севастополі.

У Міноборони РФ стверджують, що українські сили у ніч на понеділок, 24 квітня, намагалися атакувати пункт базування ЧФ "трьома безекіпажними швидкохідними катерами".

"Силами протипідводно-диверсійного забезпечення на підході до Севастопольської бухти всі безекіпажні катери противника були знищені", - заявили в російському відомстві.

Відео дня

У міністерстві також стверджують, що російська сторона не зазнала жодних втрат.

Вибухи в Севастополі сьогодні вночі - що потрібно знати

Посіпака РФ, так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв поскаржився, що 24 квітня о 3:30 місто було атаковане двома надводними дронами. За словами псевдочиновника, один безпілотник ліквідували сили протипідводно-диверсійного забезпечення, а один нібито вибухнув сам.

Развожаєв також стверджував, що унаслідок атаки безпілотниками немає пошкоджених об'єктів.

За відомостями ЗМІ, в Севастополі чули два вибухи і стрілянину. Журналісти дізналися, що звуки вибухів лунали з району, в якому знаходяться військові частини, - недалеко від Нахімовського училища та Стрілецької бухти.

Вас також можуть зацікавити новини: