ЗСУ продовжують скорочувати поголів'я окупантів / фото 45 окрема артилерійська бригада ЗСУ

На Таврійському напрямку ворог за добу зазнав значних втрат у техніці та живій силі. Про це розповів бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"В операційній зоні ОСУВ Таврія ворог завдав 7 авіаударів, провів 51 бойове зіткнення та здійснив 916 артобстрілів. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках", - розповів Тарнавський.

Він зазначив, що загальні втрати окупантів склали 366 осіб. Також Знищено 32 одиниці військової техніки. Це, зокрема, 3 ББМ, 4 артсистеми, 18 БпЛА, 3 автомобілі, 3 одиниці спецтехніки, 2 склади боєприпасів. Ще 18 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Відео дня

Втрати окупантів

Збройні сили України за минулу добу ліквідували ще 800 російських окупантів, з початку війни втрати РФ у живій силі становлять вже 353 190 осіб.

Протягом минулої доби, 23 грудня, на фронті відбулося 81 бойове зіткнення. Окупанти наступали одразу на шести напрямках, наші захисники відбили десятки спроб штурмів.

Вас також можуть зацікавити новини: