Окупанти завдали 70 артилерійських ударів по Запорізькій області / фото Telegram/Анатолій Куртєв

За минулу добу ворог безліч разів обстріляв територію Запорізької області. Російські окупанти застосовували артилерію, РСЗВ і безпілотники для нанесення ударів. В результаті ворожих атак один чоловік отримав поранення.

Такою інформацією поділився голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко в особистому Telegram-каналі. Він написав: "За минулу добу терористичні війська здійснили 70 артилерійських обстрілів, 4 атаки з РСЗВ та 4 із застосуванням БПЛА по мирних населених пунктах на лінії розмежування у Запорізькій області. Під ударом опинилися Ольгівське, Новоданилівка, Кам'янське, Гуляйпільське та ще 14 сіл і міст".

Один 56-річний чоловік зі Степногірська отримав поранення в результаті бомбардування. Зафіксовано також численні пошкодження об'єктів цивільної інфраструктури.

Відео дня

Окупанти обстрілюють Україну: остання інформація

Увечері 22 квітня рашисти атакували Харків і область. Вони випустили ракети С-300 з території Бєлгородської області. Одна з них потрапила в приватний сектор в селі Котляри Харківського району.

Протягом минулої доби окупанти атакували 5 прикордонних громад Сумської області. Ворог застосовував міномети та артилерію.

Вранці 23 квітня рашисти влаштували удари по Нікополю із застосуванням безпілотників. Інформація про наслідки атаки поки не надходила.

Вас також можуть зацікавити новини: