У Маріуполі лунали потужні вибухи / фото ua.depositphotos.com

У Маріуполі, Мангуші і Нікольському сталися кілька потужних вибухів. Відомо про влучання в розташування російських окупантів.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, щонайменше три гучних вибухи було чутно пізно ввечері 12 лютого.

"Відомо про влучання в розташування окупантів в селищі Нікольске в приміщенні школи №3", - повідомив Андрющенко.

Відео дня

Він також додав, що після вибухів ще деякий час було чутно звуки детонації. "Година знадобилась окупантам аби вигадати версію зі збиттям Точки У, що ніяк не відповідає дійсності", - зазначив радник мера.

Війна в Україні - ситуація в Маріуполі

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого Андрющенко повідомив, що в Приморському районі Маріуполя пролунало сім вибухів. За його словами, серія вибухів прогриміла в районі порту, куди російські окупанти нещодавно завезли техніку та ППО.

Також сім вибухів у окупованому Маріуполі пролунало 31 січня. Повідомлялося про прильоти між селищами Виноградне та Піонерське. А 24 січня у місті стався вибух у казармі, в якій перебувало понад 200 окупантів та яку напередодні позначили учасники групи спротиву.

На початку січня міський голова Вадим Бойченко повідомив, що у тимчасово окупованому Маріуполі перебувають понад 30 тис. росіян, біля міста вони готують оборонні лінії.

Вас також можуть зацікавити новини: